Retourbeleid

Retourbeleid

14 dagen bedenktijd voor aankopen

U heeft het recht om binnen 14 dagen aankopen terug te sturen en uw geld terug te krijgen. U hoeft daarvoor geen reden te geven, u mag zich gewoon bedenken.

De 14 dagen bedenktijd gelden niet voor alle aankopen. Een voorbeeld van een uitzondering is:

– Speciaal gefabriceerde of gepersonaliseerde producten.

De bedenktijd verloopt na 14 dagen, gerekend vanaf de dag waarop u uw producten ontvangen heeft.  Als de bedenktijd niet op een werkdag verstrijkt, wordt hij verlengd tot de eerstvolgende werkdag.

Een aankoop annuleren

U moet Group L.H. bvba ervan op de hoogte brengen dat u de koop ongedaan wil maken. Het is niet voldoende om de producten alleen maar terug te sturen. De verkoper moet u een formulier voor herroeping (download hier) sturen.

U mag de producten ook meteen terugsturen en een schriftelijke verklaring meesturen, of tegelijkertijd een fax of e-mail sturen.

U moet de producten ongebruikt terugsturen binnen 14 dagen nadat u de verkoper op de hoogte heeft gebracht.

De verzendkosten om een aankoop terug te sturen zijn op rekening van de koper. U staat zelf in voor het betalen van de retourkosten. U mag uw aankoop gratis komen retourneren in onze kantoren te Achterstenhoek 9, 2275 Lille – België.

Terugbetaling

Group L.H. bvba zal u binnen 14 dagen na ontvangst van uw herroepingsformulier of schriftelijke verklaring uw geld teruggeven. Hebben wij de producten niet ontvangen of kunt u niet aantonen dat u de producten heeft teruggestuurd, dan kan de terugbetaling langer op zich laten wachten.

Ook de verzendkosten die u aanvankelijk heeft betaald, worden terugbetaald. Maar als u om speciale verzending gevraagd had, zoals extra snelle levering, draait u zelf op voor de extra kosten daarvan.

SHOPPING BAG 0